armiia-rf-atakuvala-chernihivshchynu-z-minometiv-artylerii-ta-fpv-dronamy-15-vybukhiv-za-dobu

Армія рф атакувала Чернігівщину з мінометів, артилерії та FPV-дронами: 15 вибухів за добу

 • 27015 переглядiв

Російські війська завдали ударів по прикордонню Чернігівської області. Зафіксовано 15 вибухів у Новгород-Сіверській та Семенівській громадах, використовувались міномети, FPV-дрони та артилерія.

Російські війська завдали ударів по Чернігівській області, використовуючи міномети, FPV-дрони та артилерію, зафіксовано 15 вибухів у двох громадах, повідомили у Північному регіональному представництві Держприкордонслужби у понеділок, пише УНН.    

Деталі

"Протягом доби російські війська завдали ударів з міномета 120 мм, FPV-дронами та ствольної артилерії по прикордонню Чернігівської області. Зафіксовано 15 вибухів", - ідеться у повідомленні регіонального представництва ДПСУ у Facebook і перечислено: 

  • Новгород-Сіверська громада. П'ять вибухів (приходи, ймовірно, з міномета калібру 120 мм та FPV-дрон) прикордонники зафіксували в районі Грем’яча та Михальчиної Слободи. 
  • Семенівська громада. 10 вибухів (приходи, ймовірно, з міномета калібру 120 мм та ствольної артилерії) було в напрямку сіл Блешня, Логи та Прогрес.

Інформація про загиблих чи травмованих осіб внаслідок обстрілів серед місцевого населення не зафіксована.

Доповнення

За даними голови Чернігівської ОВА В'ячеслава Чауса у Telegram, за минулий тиждень ворог 72 рази обстріляв 18 населених пунктів Чернігівської області. Зафіксовано 197 вибухів. Противником завдано 27 авіаційних ударів із використанням ударних FPV-дронів (27 вибухів). Пошкоджені будинки та господарські споруди.

Популярні

Новини по темі

В Україні є понад 500 тис. доз вакцини проти COVID-19

 • 13530 переглядiв

Як підготувати першокласника до школи: поради психолога

 • 74911 переглядiв