ukenru
arma-oholosylo-konkurs-na-vidbir-prodavtsia-dlia-areshtovanoi-yakhty-medvedchuka

АРМА оголосило конкурс на відбір продавця для арештованої яхти Медведчука

 • 22500 переглядiв

Вперше в історії України АРМА оголосило тендер на продаж арештованого активу, що знаходиться за кордоном, - яхти Royal Romance, що належить соратнику віктора медведчука, яка наразі перебуває в порту Трогір, Хорватія.

У середу, 20 березня, вперше в історії України та практиці АРМА розпочато конкурс з реалізації арештованого активу, який перебуває за кордоном, а саме яхти колаборанта віктора медведчука Royal Romance, яка знаходиться в порту хорватського м.Трогір. Про це з посиланням на пресслужбу АРМА, пише УНН.

Деталі 

Зазначається, що сьогодні відбулось відбулося засідання Комісії з питань проведення конкурсного відбору юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів.

Сьогодні ми переживаємо справді історичну подію не тільки для АРМА, але й для України. Ми виставляємо на реалізацію дорогий актив – яхту, яка належить віктору медведчуку

- відзначив голова Конкурсної Комісії Грігол Катамадзе

Член Комісії Станіслав Петров зауважив, що це перший і далеко не останній арештований актив, який слугуватиме та працюватиме на благо України.

Також завчається, що АРМА офіційно отримало документи від правоохоронних та судових органів Хорватії щодо відсутності будь-яких інших обтяжень, обмежень чи цивільно-правових угод, які могли б завадити продажу яхти. 

Відсьогодні розписано прийом документів від потенційних Організаторів світових торгів, який здійснюватиметься до 18 квітня 2024 року

- резюмували в АРМА.

Нагадаємо

Кабінет Міністрів України схвалив продаж 92-метрової яхти Royal Romance, що належить родині віктора медведчука і знаходиться в Хорватії

Володимир Омельченко

Політика