5-zakhoplyvykh-komediinykh-serialiv-shcho-podyvytys-u-spekotni-vykhidni

5 захопливих комедійних серіалів: що подивитись у спекотні вихідні

 • 68677 переглядiв

Неймовірні пригоди, кумедні ситуації, курйозні випадки та пошуки істини, все це для поціновувачів гумористичного жанру. УНН пропонує 5 комедійних серіалів, які можна подивитися у вихідні.

Неймовірні пригоди, кумедні ситуації, курйозні випадки та пошуки істини, все це для поціновувачів гумористичного жанру. УНН пропонує 5 комедійних серіалів, які можна подивитися у вихідні.

Привиди (Ghosts) 2021 – весела журналістка-фрілансер Саманта та перспективний шеф-кухар Джей вирішують перетворити величезний занедбаний сільський маєток, який вони успадкували, на готель. Згодом вони виявляють, що там живуть душі померлих колишніх мешканців. Душі померлих — це згуртована еклектична група, до якої входять зухвалий лаунж-співак часів сухого закону, пихатий страж порядку 1700-х років, хіпі 1960-х, а також надто оптимістичний лідер скаутського загону 80-х. Занепокоєння привидів через переполох, який створив ремонт у їхньому будинку, ніщо в порівнянні з тим, коли вони усвідомлюють, що Саманта є першою живою людиною, яка може їх побачити та почути.

Жанр: Фентезі, Комедія

Країна: Велика Британія, США

Режисер: Трент О'Доннелл, Кеті Лок О'Браен, Нік Вонг

Актори: Роуз МакАйвер, Уткарш Амбудкар, Брендон Скотт Джонс, Даніель Піннок, Річі Моріарті, Шила Карраско, Ребекка Висоцькі, Деван Лонг, Роман Сарагоса

Хитрощі (Hacks) 2021 – Дебора Венс, легендарна комедійна акторка з великим послужним списком, розуміє, що її кар’єра починає занепадати. Їй на допомогу висилають молоду комедійну письменницю Аву, яка також зіткнулася з великою проблемою у своїй кар’єрі. Проти власної волі ці двоє об’єднуються і стають одна одній наставницями.

Жанр: Драма, Комедія

Країна: США

Режисер: Люсия Аньелло

Актори: Джін Смарт, Ханна Эйнбиндер, Карл Клемонс-ХопкІнс, Марк Інделикато, Роуз Абду

Білий Лотос (The White Lotus) 2021 - серіал є гострою соціальною сатирою про пригоди різних гостей і працівників мережі курортних готелів "Білий лотос". Сюди з'їжджаються різні люди, у кожного з яких є своя історія і свої таємниці. Всі вони мріють відпочити й відновити сили, але замість цього, їх чекає зовсім інше.

Жанр: Комедія-драма, Сатира, Чорний гумор

Країна: США

Режисер: Майк Вайт

Актори: Мюррей Бартлетт, Дженіфер Кулідж, Александра Даддаріо, Фред Хехінгер та інші.

Не з першої спроби (Trying) 2020 - все, чого хочуть Джейсон і Ніккі - це дитина, але це єдине, чого вони не можуть мати. Отже, вони вирішують усиновити. З їхніми невдалими друзями, безладною сім’єю та хаотичним життям чи вийде у пари переконати комісію з усиновлення, що вони готові стати батьками?

Жанр: Драма, Мелодрама, Комедія

Країна: Велика Британия

Режисер: Джим О’Хенлон

Актори: Рейф Сполл, Эстер Смит, Шан Брук, Оливер Крис, Даррен Бойд

Правдива терапія (Shrinking) 2023 - головному герою, на ім'я Джиммі важко пережити втрату дружини. Він повинен залишатися хорошим батьком, найкращим другом і професійним лікарем. Чоловік вирішує змінити підхід до спілкування з людьми. Він збирається використати жорстоку чесність. Чи може він допомогти собі, допомагаючи іншим? Чи поверне це його до нормального життя.

Жанр: Комедія, Драма

Країна: США

Режисер: Джеймс Понсольдт, Рі Руссо-Янґ

Актори: Джейсон Сіґел, Джессіка Вільямс, Гаррісон Форд, Люк Тенні, Майкл Урі, Кріста Міллер

Популярні

Новини по темі

У МАГАТЕ засудили ракетну атаку рф по “Охматдиту”

 • 70198 переглядiв