ukenru
zranku-stolitsyu-skuvali-zatori

Зранку столицю скували затори

 • 16005 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Станом на 8:55 на дорогах Києва помітне ускладнення руху. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Так, у заторах стоїть Голосіївський проспект, проспект Валерія Лобановського, Чоколівський бульвар, вулиця Миколи Грінченка, вулиця Жилянська.

Також значне ускладнення руху транспорту на проспекті Перемоги, Бессарабській площі, вулиці Басейній, вулиці Великій Житомирській та Володимирському узвозі.

Окрім того, затори скували Набережне шосе, вулиці Набережно-Хрещатицьку та Набережно-Рибальську, Гаванський міст.
На лівому березі столиці ускладнено рух транспорту на проспекті Романа Шухевича, Броварському проспекті, а також на проспекті Соборності, Русанівській набережній та Дарницькому шосе.

Рух на мостах: на мостах Метро, Патона та Дарницькому рух ускладнено в напрямку правого берега. Південним та Північним мостом можна проїхати вільно. Утім, на під'їзді та з'їзді з Північного мосту - затори.

Нагадаємо, у Києві 25 лютого також хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень близько 5° тепла.

Українські Національні Новини

Київ