Цитата:
"Логічно, що коли холодно, нам хочеться зігріваючого алкоголю, а коли тепло - нам хочеться охолоджувального. Взимку спостерігаю за своїм закладом, де працюю, що дуже багато людей з вина віддавали перевагу в співвідношенні (це без перебільшення) 90% на 10% червоне вино білому. Гарячі коктейлі п'ють більше, звичайні класичні на вині або міцному алкоголі пили менше, якщо не брати до уваги молодь, яка заходила на якесь pre-party - і далі поїхала", - розповів він.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лови момент: конкурс від винно-газованих напоїв CAPRIZO до 8 березня
На думку бартендера, після зміни сезону і потепління українці трохи змінюють алкогольні переваги.
"Навесні нас чекають зміни і більше різноманітності в плані алкоголю. Я не виключаю, що це буде як легке біле вино, так і коктейлі: на шампанському, на міцному алкоголі - все це дуже індивідуально. Залежить ще від настрою: дівчата навесні воліють, коли грайливий настрій і природа оживає, що добре підкреслить келих ігристого або коктейль легкий, Апероль, просекко. Чоловіки, наприклад, більш постійні у своїх алкогольних перевагах: якщо він п'є коньяк або горілку взимку, то він їх любить і влітку. Складно його буде уявити з яким-небудь коктейлем грайливим", - вважає Демченко.
Доповнення
Відзначимо, в разі якщо класичне вино або шампанське для особливих приводів набридло, експерти рекомендують спробувати незвичайні різнокольорові винно-газовані напої.
Нагадаємо, що колекцію українських винних напоїв Caprizo поповнила пікантна новинка Caprizo Moscato, вироблена з найулюбленіших і впізнаваних у всьому світі європейських сортів винограду "Мускат".