ukenru
zi-shkoli-u-lvovi-evakuyuvali-ponad-400-uchniv

Зі школи у Львові евакуювали понад 400 учнів

 • 10449 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Учнів школи № 77 у Львові сьогодні евакуювали через запах газу. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради, передає УНН.

"Сьогодні о 9:00 різкий запах газу поширився на території школи та у приміщенні фойє. 437 дітей, які були присутні у школі, було евакуйовано на територію церкви. За викликом відповідального ЦС у школі на території працювали аварійна служба газу, ДСНС та поліція", - повідомило керівництво школи.

Працівники аварійної служби газу виявили місце розливу скрапленого газу з балона на території гаражів, що розміщені поруч.

"За висновком газової служби, яка виїхала на місце події, на території гаражів, що межують зі школою, невідомі особи, ймовірно, злили конденсат із газового балона", - зазначили у мерії.

Рятувальники локалізували та знешкодили джерело запаху. Наразі запах розсіюється, приміщення школи провітрюють та дезінфікують. Життю дітей та персоналу школи нічого не загрожує.

Нагадаємо, у столиці у гуртожитку Київського національного університету ім.Тараса Шевченка сталася пожежа. З будівлі евакуювали 50 осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП