zelenskyi-zustrivsia-z-holovoiu-pentahonu

Зеленський зустрівся з головою Пентагону

 • 33909 переглядiв

Президент України Зеленський зустрівся з міністром оборони США Остіном і генералом Брауном, щоб обговорити безпекові виклики та оборонну співпрацю. Візит також включає зустріч з президентом Байденом і виступ перед американськими сенаторами.

Президент України Володимир Зеленський прилетів до США, де зустрівся з міністром оборони Ллойдом Остіном та головою Об'єднаного комітету начальників штабів генералом Чарльзом Брауном. Про це повідомила пресслужба президента, передає УНН.

Візит до США розпочав із зустрічі з міністром оборони Ллойдом Остіном та головою Об'єднаного комітету начальників штабів генералом Чарльзом Брауном у Національному університеті оборони США

 повідомив президент.

За словами глави держави, вони обговорили виклики для глобальної безпеки, розвиток подій на фронті та подальшу українсько-американську співпрацю у сфері оборони.

Я вдячний США за виконання наших домовленостей, особливо щодо посилення протиповітряної оборони, а також міністру Остіну та генералу Брауну за їхнє особисте лідерство

йдеться в повідомленні

Нагадаємо

Володимир Зеленський розпочав робочий візит до Сполучених Штатів Америки, під час якого зустрінеться з очільником США Джозефом Байденом та проведе низку зустрічей і переговорів. 

12 грудня, під час візиту до США Зеленський, крім зустрічі з американським лідером Джо Байденом, виступить перед сенаторами.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський зустрівся з головою Пентагону

     • 33909 переглядiв