zelenskyi-zaklykav-susidiv-rf-zrobyty-vse-shchob-zablokuvaty-postachannia-rf-krytychnykh-komponentiv

Зеленський закликав сусідів росії зробити все, щоб заблокувати постачання рф критичних компонентів

 • 27214 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський закликав сусідні з рф країни заблокувати постачання критично важливих компонентів, таких як мікросхеми, верстати, сировина і технології, які можуть бути використані для російського військового виробництва.

Президент Володимир Зеленський закликав  країни, які є сусідами росії зробити все можливе як на кордонах, так і в комунікації зі своїми партнерами, щоб заблокувати постачання путіну критичних компонентів, що можуть бути використані у військовому виробництві. Про це він заявив після саміту Тримор’я, передає УНН.

Кожен із сусідів росії повинен зробити все можливе як на своїх кордонах, так і в комунікації зі своїми партнерами, щоб заблокувати постачання путіну критичних компонентів, що можуть бути використані у військовому виробництві. Від чипів до верстатів, від сировини до технологій – співпраця з росією має стати токсичною для всіх

 - сказав Зеленський.

Доповнення

Керівник Департаменту протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту, Офісу Генпрокурора Юрій Бєлоусов заявляв, що ефективна санкційна політика з метою блокування поставок в росію товарів подвійного призначення значно послабить спроможність країни-агресора масово виробляти та застосовувати ракети проти України.

Популярні

Новини по темі

Завтра в Одеській області оголошено день жалоби

 • 25782 переглядiв