zelenskyi-vidvidav-kherson-i-oznaiomyvsia-z-planamy-budivnytstva-ukryttiv

Зеленський відвідав Херсон і ознайомився з планами будівництва укриттів

 • 27799 переглядiв

Президент України Зеленський проінспектував системи цивільного захисту в Херсоні, в тому числі притулок на 250 осіб. Його також поінформували про будівництво підземних медичних установ.

Президент України Володимир Зеленський відвідав Херсон де ознайомився з планами будівництва захисних споруд та укриттів. Про це УНН повідомляє з посиланням на ОП.

Під час робочої поїздки до Херсонської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з презентацією розбудови системи цивільного захисту регіону. Глава держави оглянув найбільше укриття, облаштоване в Херсоні. Його обладнано для перебування 250 людей під час повітряної тривоги 

- йдеться в повідомленні.

Начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін поінформував Президента про ремонт та реконструкцію укриттів у регіоні. За його словами, у населених пунктах області встановлюють вуличні укриття та габіони. Також заплановано продовжити будівництво бомбосховищ у школах і дитсадках.

Як зазначив Прокудін, триває робота над налагодженням системи оповіщення населення. Крім того, будують фортифікаційні та інженерні споруди. Особливу увагу приділено захисту об’єктів критичної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відвідав Миколаївщину, де ознайомився з деталями патронату Данії над регіоном

"Начальник Херсонської ОВА доповів Президенту про проєкт будівництва підземного перинатального центру в Херсоні. У цьому центрі планують обладнати пологове та післяпологове відділення, операційні зали й палати інтенсивної терапії, які будуть оснащені новітнім медичним обладнанням. Крім того, заплановано побудувати підземну міську клінічну лікарню із сучасними операційними та реанімаційним блоком, палатами інтенсивної терапії", - зазначається в повідомленні.

Під час відвідання укриття Зеленському передали чумацьку ікону, а також презентували ювілейну монету, присвячену річниці деокупації Херсона.

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Син кадирова отримав звання почесного громадянина Донецька

     • 26379 переглядiв

    Суд залишив Павла Лебедя під домашнім арештом до кінця січня

     • 31328 переглядiв