zelenskyi-v-interviu-nbc-news-nam-potribna-zbroia-ta-ppo-shchob-perekhopyty-initsiatyvu

Зеленський в інтерв'ю NBC News: нам потрібна зброя та ППО, щоб перехопити ініціативу

 • 61791 переглядiв

Президент України Зеленський закликав американських союзників надати далекобійну зброю та системи протиповітряної оборони для стабілізації ситуації, перехоплення ініціативи на полі бою та перемоги у війні з росією.

Україні потрібні далекобійна зброя та системи протиповітряної оборони від американських союзників, щоб стабілізувати ситуацію і перехопити ініціативу на полі бою. Про це президент Володимир Зеленський сказав в інтерв'ю NBC News, передає УНН.

Нам потрібна далекобійна зброя, щоб не втратити людей на передовій. Тому що зброя, яку ми маємо, не така далекобійна. Нам потрібно це і системи ППО

– сказав він.

На запитання, чи допоможе ця зброя виграти війну, Володимир Зеленський відповів, що це залежить від термінів поставок зброї.

Це залежить від того, коли ми отримаємо її. Зараз у нас є шанс стабілізувати ситуацію та перехопити ініціативу, тому ми й потребуємо вашої допомоги

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

У черговому зверненні президент повідомив, що посилення ППО обговорювалося у розмові з міністром оборони Рустемом Умєровим обговорювалося. Він сказав, що робиться все можливе, щоб збільшити захист неба – збільшити кількість та якість систем ППО в руках наших воїнів.

"Допомогу США відчують воїни на передовій і міста, що потерпають від російського терору", – Зеленський20.04.24, 21:47

Популярні

Новини по темі

У ВМС підтвердили ураження російського корабля "коммуна"

 • 74232 переглядiв