zelenskyi-u-kropyvnytskomu-zustrivsia-z-predstavnykamy-biznesu-obhovoryly-rozvytok-i-mozhlyvosti-dlia-vyrobnykiv

Зеленський у Кропивницькому зустрівся з представниками бізнесу: обговорили розвиток і можливості для виробників

 • 18500 переглядiв

Президент зустрівся з представниками бізнесу Кіровоградщини в рамках платформи "Зроблено в Україні". Обговорили державну підтримку, розвиток виробництва та нові ініціативи, зокрема "Національний кешбек".

Президент Володимир Зеленський у Кропивницькому зустрівся з представниками бізнесу в регіоні. Вони обговорили підтримку бізнесу з боку держави, розвиток і можливості наших виробників, передає УНН.

"Обговорили підтримку бізнесу з боку держави, розвиток і можливості для наших виробників. Дякую всім підприємствам, які своєю роботою підтримують нашу державу, наших захисників", - написав Зеленський.

Офіс Президента повідомив, що під час робочої поїздки на Кіровоградщину Зеленський зустрівся з представниками бізнесу в межах економічної платформи "Зроблено в Україні".

Зеленський подякував усім воїнам із цього регіону та підприємствам, які їх підтримують своєю роботою.

"Це дуже важливо. Така цінність вашого регіону, його відновлення. Я сьогодні бачу відновлення виробництва. Бачимо, що підприємства збільшують кількість робочих місць", – сказав Президент.

Зеленський зазначив, що Міністерство економіки та підприємці обговорюють програми підтримки бізнесу, і наголосив, що таких ініціатив має бути більше.

"Перша віцепрем’єр-міністерка – міністерка економіки Юлія Свириденко зазначила, що цього року в межах ініціативи "Зроблено в Україні" для Кіровоградщини передбачено 850 млн грн. Що активніше бізнеси подаватимуться на програми підтримки, то більше коштів зможуть отримати", - інформує ОП.

Крім того, Свириденко повідомила, що сьогодні уряд схвалив запуск ініціативи Президента "Національний кешбек". Уже наступного місяця вона стане доступною для українців.

Національний кешбек запрацює з 2 вересня - Мінекономіки20.08.24, 12:00

Повідомляється, що під час зустрічі з підприємцями обговорили можливість залучення українських виробників до добудови Хмельницької АЕС, програму часткової компенсації вартості вітчизняної сільгосптехніки й обладнання та розвиток локалізації виробництва інженерно-будівельної техніки.

Також у Кропивницькому Зеленський відвідав підприємство, де виробляють сільськогосподарську техніку, зокрема посівні комплекси, сівалки, культиватори, дискові борони, навантажувачі, обприскувачі.

Зеленський поспілкувався з працівниками та працівницями підприємства й зазначив, що своєю роботою вони також наближають перемогу України.

"Нам потрібно зберегти країну. Для цього потрібне справедливе закінчення війни. Ми точно наближаємо це. Військові на фронті, такі люди, як ви. Працюємо над цим. Дуже хочемо цього", – наголосив він.

Анна Мурашко

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Завтра в Україні графіки відключень діятимуть з 16:00 до 24:00

     • 13030 переглядiв

    Довіреній особі блогера Слобоженка повідомили про підозру

     • 9932 переглядiв