zelenskyi-prezentuvav-hovardu-baffetu-tablychku-na-yoho-chest-na-alei-smilyvosti

Зеленський презентував Говарду Баффету табличку на його честь на Алеї Сміливості

 • 35687 переглядiв

Президент України Зеленський вшанував Говарда Баффета меморіальною дошкою на Алеї мужності в Києві за його підтримку та зусилля з розмінування в Україні в умовах російської агресії.

У Києві на Алеї сміливості з'явилась табличка з іменем американського мільярдера Говарда Баффета, який підтримує Україну у її боротьбі з російською агресією. Про це розповів президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Алея сміливості. Ім’я Говарда Баффета серед імен лідерів, які поруч з Україною з перших днів повномасштабного вторгнення Росії.

- йдеться у дописі глави держави.

Президент підкреслив, що Американський підприємець і філантроп Говард Баффет неодноразово приїжджав в Україну, щоб допомагати нашим людям, нашій країні.

"Підтримка процесу розмінування нашої землі дуже цінна. Дякуємо за підтримку України", - наголосив президент.

Зеленський також оприлюднив відео, де він показує Говарду Баффету іменну табличку на Алеї сміливості.

Довідково

Алею сміливості заклали біля будівлі Верховної Ради в Києві до 31-ої річниці незалежності України.  На цій алеї будуть указані імена політичних лідерів і представників країн-партнерів, які надають Україні підтримку з початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації.  

Нагадаємо

На Алеї сміливості в Києві встановили табличку з ім'ям шеф-кухаря та засновника благодійної організації World Central Kitchen Хосе Андреса, який допомагає Україні з початку повномасштабного вторгнення росії.

Популярні

Новини по темі

Україна оштрафувала оператора PornHub на 5 543 доларів

 • 37684 переглядiв