ukenru
zelenskiy-zayaviv-pro-mozhlivist-rozshirennya-programi-dostupni-krediti

Зеленський заявив про можливість розширення програми "Доступні кредити"

 • 14751 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський відвідав головний офіс ПАТ АБ "Укргазбанк" та ознайомився з початком роботи Програми фінансової державної підтримки мікро- та малого підприємництва "Доступні кредити 5-7-9%". Там він повідомив про плани з можливого розширення програми, передає УНН із посиланням на Офіс Президента.

Так, представники Укргазбанку, одного з банків-партнерів програми, у розмові з Главою держави повідомили про високий попит на таке доступне кредитування серед підприємців. Як зазначили в ОП, на сьогодні фінустанова вже підписала кілька десятків кредитних угод з клієнтами.

Зеленський в свою чергу заявив про можливість розширення програми кредитування мікро- та малих підприємств у майбутньому.

"5-7-9% – це не на місяць, не на рік, а на п’ять років. П’ять років працюватиме програма. А потім побачимо: залежно від кількості клієнтів будемо розширювати програму", – зазначив він.

В Офісі нагадали, що надання трьох можливих ставок – 5%, 7% або 9% – за кредитами залежатиме від розміру бізнесу та терміну його діяльності. Додатково ставка кредитування знижуватиметься на 0,5% річних за кожного найманого працівника, але не менше ніж до 5% річних.

Як повідомлялося в УНН, раніше прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що в цьому році десятки тисяч українців зможуть скористатись програмою "Доступні кредити 5-7-9%", отримавши кредит в одному з банків.

Українські Національні Новини

Економіка