zelenskiy-putin-dosi-pragne-zakhopiti-kiyiv-ale-yogo-meta-vsya-ukrayina

Зеленський: путін досі прагне захопити Київ, але його мета – вся Україна

 • 2548274 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Російський диктатор володимир путін досі прагне захопити Київ, але його кінцева мета – окупація всієї України. Про це в інтерв’ю ВВС заявив Президент Володимир Зеленський, передає УНН.

Цитата

“Гадаю, президент путін досі хоче окупувати Київ. Але їхні ідеї, місія і надія стосуються всієї України. Щоб ми втратили свою незалежність і свій суверенітет. І тому, гадаю, всі зрозуміли: якщо ви не можете окупувати столицю, якщо ви не можете окупувати Київ, ви не можете окупувати Україну. Тому це дуже важливо. Тож, звісно, я думаю, що він має такі думки, про які ви вже сказали, але я вважаю, що ми - сильні”, – сказав Голова Держави.

Деталі

Відповідаючи на питання стосовно ймовірності нападу російської армії з території білорусі, Зеленський зазначив, що диктатор росії не готовий до цього, і це буде великою помилкою і для нього, і для білорусі.

“Я думаю, що він не готовий. І це буде великою помилкою і для нього, і для білорусі. Історичною помилкою. Тому що вони нас не окупують, адже вони вже не такі сильні, як були, і навіть тоді вони не змогли цього зробити. Тому зараз для них буде величезним викликом і проблемою зайняти Київ. І, як я вже сказав, великою помилкою. Тому що вони будуть залучені в цю війну, білорусь, люди з білорусі, солдати з білорусі… Тому я сподіваюся, що білорусь не приєднається до путіна і не піде на ці кроки”, – каже Президент.

Він додав, що у випадку, якщо все ж таки, білорусь долучиться до війни – Україна буде боротися і витримає.

Доповнення

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі під час пресконференції за підсумками "Рамштайну" в Брюсселі заявив, що наразі немає жодних ознак ймовірного наступу росіян на Київ.

В інтерв’ю WELT Зеленський наголосив, що найімовірніше, росія цього тижня готується до реваншу, і слід очікувати повторного наступу ворожих військ. Однак, окупанти вже не такі сильні, як рік тому, і на захоплення України в них немає ресурсів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Криму підірвали залізничні колії: рух поїздів зупинено

     • 4752875 переглядiв

    Борис Джонсон заявив, що претендує на посаду Генсека НАТО

     • 1496850 переглядiв