ukenru
zavtra-v-ukrayinu-pribude-glava-mzs-slovachchini-detali-vizitu

Завтра в Україну прибуде глава МЗС Словаччини: деталі візиту

 • 13357 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Завтра, 16 лютого, міністр закордонних та європейських справ Словацької Республіки Іван Корчок здійснить робочий візит до України на запрошення міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби МЗС.

Цитата

"Міністри проведуть переговори з усього комплексу питань двостороннього та міжнародного співробітництва України та Словаччини, обговорять співпрацю у рамках Кримської платформи.

Дмитро Кулеба та Іван Корчок приділять окрему увагу подальшим крокам для збільшення обсягів торгівлі, посилення взаємодії в енергетичній і транскордонній сферах, реалізації інфраструктурних проєктів", - йдеться у повідомленні.

Деталі

У рамках візиту відбудеться підписання Плану консультацій міністерств закордонних справ України та Словаччини на 2021-2022 роки.

16 лютого о 18.30 міністри проведуть спільну пресконференцію.

Нагадаємо

Міністр закордонних та європейських справ Словаччини Іван Корчок у телефонній розмові з міністром Дмитром Кулебою запевнив, що Словаччина сприятиме отриманню нашою державою статусу партнера розширених можливостей НАТО.

Українські Національні Новини

Політика