ukenru
zatrimano-pidozryuvanikh-u-zamakhu-na-zabudovnika-na-kiyivschini

Затримано підозрюваних у замаху на забудовника на Київщині

 • 8148 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Правоохоронці встановили підозрюваних у замаху на вбивство забудовника міста Ірпеня Київської області. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін, передає УНН з посиланням на прес-службу НПУ.

"Вчора поліцією Київської області в ході проведення спеціальних заходів затримані особи, які підозрюються у скоєнні нападу на одного із забудовників Ірпеня, яке мало місце 26.10.2018 року", – написав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, 26 жовтня минулого року було здійснено напад на одного із забудовників міста Ірпеня. Зловмисники облили автомобіль потерпілого запальною сумішшю та намагалися підпалити його з потерпілим. Однак автомобіль не зайнявся. Тоді зловмисники завдали потерпілому ножові поранення та зникли з місця події.

Як уточнюється, у результаті проведених спеціальних заходів поліцейські встановили трьох підозрюваних.

"Серед фігурантів – 58-річний чоловік, який обґрунтовано підозрюється в організації злочину, а також двоє ймовірних виконавців замовного вбивства віком 30 та 32 років", – розповіли в поліції.

"Також в обґрунтовано підозрюваного у замовленні зазначеного злочину при проведенні обшуку було вилучено біля мільйона доларів", – додав перший заступник голови Нацполіції.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (замах на вчинення злочину) та ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Нагадаємо, у Кривому Розі невідомі побили депутата металевою трубою. У замаху підозрюють трьох осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП