zastillia-pryzvelo-do-svarky-mizh-podruzhzhiam-cholovik-vystrilyv-v-druzhynu-z-rushnytsi

Застілля призвело до сварки між подружжям, чоловік вистрілив в дружину з рушниці

 • 23063 переглядiв

Чоловік застрелив дружину з рушниці під час сварки за вечерею в селі Есхар Харківської області, після чого був затриманий поліцією.

У Харківській області поліція затримала чоловіка за скоєння вбивства. Повідомляється, що підозрюваний здійснив постріл з рушниці в грудну клітину дружини під час застільної сварки.

Про це передає УНН із посиланням на Телеграм-канал поліції Харківської області.

Деталі

Інформація про вбивство жінки пострілом з рушниці надійшло 8 березня до Чугуївського РУП від мешканки селища Есхар.

Як з’ясували слідчі, чоловік разом з дружиною перебували в гостях у своєї знайомої. Під час застілля між подружжям виникла сварка. Після чого чоловік пішов до свого гаража за рушницею. Повернувшись, він здійснив постріл в у грудну клітину дружині. 52-річна жінка отримала не сумісні з життям травми.

Як доповідає поліція, 56-річний зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України; 10 березня судом чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо

Правоохоронці затримали чоловіка, який учора, 8 березня, вбив військовослужбовця. Ним виявився житель Одеської області, який тимчасово проживав у райцентрі. За скоєне правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі, повідомляє Головне управління Нацполіції в Одеській області.

Ігор Тележніков

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

Шольц відкинув слова Папи щодо "білого прапора"

 • 47658 переглядiв

На Херсонщині 24-річний чоловік підірвався на російській міні

 • 25104 переглядiв