zaproponuvav-liahty-na-lizhko-dlia-masazhu-pratsivnyka-hurtozhytku-vyshu-pidozriuiut-u-rozpusnykh-diiakh-shchodo-14-richnoho-khloptsia

"Запропонував лягти на ліжко для масажу": працівника гуртожитку вишу підозрюють у розпусних діях щодо 14-річного хлопця

 • 29192 переглядiв

66-річного працівнику гуртожитку одного з університетів підозрюють у скоєнні розпусних дій щодо 14-річного хлопця.

У Києві працівника університетського гуртожитку підозрюють у вчиненні розпусних дій стосовно 14-річного хлопця, повідомила у середу пресслужба Київської міської прокуратури, пише УНН.

Деталі

"66-річному мешканцю Київщини повідомлено про підозру у вчиненні розпусних дій щодо неповнолітнього хлопця, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 156 КК України", - повідомили у прокуратурі.

За даними прокуратури, "підозрюваний, працюючи на посаді заступника завідувача гуртожитку одного зі столичних університетів, запросив до своєї кімнати хлопця, якому на той момент було 14 років, та запропонував йому зробити масаж". Подія, як вказано, мала місце, коли більшість студентів через початок війни залишили гуртожиток, залишитись дозволили лише тимчасово переміщеним особам.

"Спочатку чоловік запропонував хлопцю лягти на ліжко задля масажу, а потім вчинив щодо нього розпусні дії. Чоловік торкався статевих органів неповнолітнього, усвідомлюючи протиправність таких дій", - повідомили у прокуратурі.

"Вчинені розпусні дії стали для підлітка психотравмуючими, супроводжувались негативними переживаннями сорому, безпорадності та позначились на його звичайній поведінці, емоційному стані. Тож хлопець розповів цю ситуацію близьким", - зазначили у відомстві.

Повідомляється, що слідчі дії з неповнолітнім в кримінальному провадженні проведені із залученням психолога, законного представника у спеціально обладнаному приміщенні на базі Центру "Барнахус".

"Наразі працівнику гуртожитку повідомлено про підозру. З посади у гуртожитку його звільнили майже одразу після вказаних подій", - зазначили у прокуратурі.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді до 5 років позбавлення волі.

До 10 років за ґратами засудили чоловіка за розпусні дії відносно 8-річної дівчинки10.08.23, 14:34 • [views_470220]

Юлія Шрамко

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    З російської окупації врятували ще сімох дітей

     • 17377 переглядiв