zapovidnyk-kamiani-mohyly-ymovirno-znyshcheno-pislia-rozmishchennia-na-yoho-terytorii-zs-rf-radnyk-mera-m-mariupol

Заповідник “Кам’яні Могили”, ймовірно, знищено після розміщення на його території зс рф - радник мера Маріуполя

 • 19592 переглядiв

Російські військові розмістили табори на території заповідника "Кам'яні Могили" в окупованому Маріупольському районі. За оцінками радника мера Маріуполя, унікальна природна зона, ймовірно, знищена через характер базування окупантів.

Табори російських військових розміщені на території заповідника "Кам’яні могили", окупованого Маріупольського району. З урахуванням поведінки та характеру базування, заповідник "Кам’Яні Могили" знищено, пише "Андрющенко Time", передає УНН.

Деталі

Заповідник "Кам’яні Могили" знищено, після того, як російські військові розмістили свої табори на його території.  

З урахуванням поведінки та характеру базування (зокрема стрічкового полігону та використання техники всіх видів) можна стверджувати, що заповідник "Кам’Яні Могили" знищено,

 - пише ТГ-канал радника міського голови м. Маріуполь.

Довідка

Територія заповідника "Кам’яні могили" знаходиться біля с. Назарівка Нікольської частини Маріупольського району, неподалік Розівки, уточнює "Андрющенко Time".

Також вказується, що  це вже другий заповідник, знищений росіянами на території району.  Першим росіяни знищили заказник "Меотида" (від. Маріуполя до хутору Бабах-Тарама). Бомбами та розміщенням військових. Унікальних місце гніздування птахів в Червоній Книзі втрачено. Одним з останніх знищено росіянами заради забави в с. Білосарайська Коса (так званий "Чаечій острів").

Директор "Асканії-Нової" спростував інформацію про знищення заповідника19.08.24, 12:59

Ігор Тележніков

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Вінниччину вночі зайшло 12 ворожих дронів, 10 збили - ОВА

     • 20713 переглядiв

    Атака рф на Київщину: пошкоджено 7 будинків та автомобіль

     • 51127 переглядiв