zamist-dokumentiv-prodovzhyv-yikhaty-v-odesi-vodii-travmuvav-viiskovoho-ttsk

Замість документів продовжив їхати: в Одесі водій травмував військового ТЦК

 • 13312 переглядiв

У Хаджибейському районі Одеси водій наїхав на військовослужбовця ТЦК, який вимагав пред'явити документи. Керівництво ТЦК засудило інцидент і пообіцяло притягнути порушника до відповідальності.

У Хаджибейському районі Одеси водій не зупинив автомобіль і травмував військовослужбовця ТЦК на вимогу пред'явити документи. Керівництво ТЦК засудило інцидент і пообіцяло притягнути порушника до відповідальності, повідомили у середу в Одеському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки у Facebook, пише УНН.

24 липня 2024 року в Хаджибейському районі Одеси стався прикрий та недопустимий інцидент. На законні вимоги спільної групи оповіщення військовослужбовців ТЦК та СП і представників Нацполіції надати документи, що підтверджують особистість та військово-облікові документи, водій транспортного засобу продовжив рух. У результаті цього він наніс травми військовослужбовцю, який після бойових поранень на фронті проходить службу в ТЦК та СП

- вказали у ТЦК.

Постраждалий, як повідомляється, "уже надав свідчення, щоб сприяти швидкому притягненню порушника до відповідальності за порушення правил дорожнього руху".

Керівництво Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, як зазначається, контролює цю ситуацію. "Таке жахливе ставлення до захисників, які втратили здоров’я на передовій, є неприпустимим! Особи, які здійснюють протиправні дії стосовно українських військових, обов'язково будуть притягнуті до відповідальності згідно з законодавством України", - сказано у заяві.

Доповнення

У ТЦК зазначили, що 20 червня схожий інцидент стався в Приморському районі Одеси. 5 липня суд обрав водію, який також травмував своїм транспортним засобом військовослужбовців ТЦК та СП, запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою. Слідство щодо цього випадку триває.

Популярні

Новини по темі

Окупанти скинули вибухівку з дрона на жінку у Херсоні

 • 31592 переглядiв