ukenru
zamakh-na-aktivista-mikhaylika-politsiya-rozglyadaye-pyat-versiy

Замах на активіста Михайлика: поліція розглядає п'ять версій

 • 10085 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 24 вересня. УНН. Правоохоронці Одеси продовжують слідчі дії щодо замаху на вбивство активіста Олега Михайлика. Про це під час брифінгу повідомив журналістам начальник Головного управління Нацполіції в Одеській області Дмитро Головін, передає УНН.

За його словами, наразі створено слідчо-оперативну групу під керівництвом прокурора області. Також до розслідування залучені слідчі СБУ. За фактом нападу на громадського активіста відкрито кримінальне провадження за ст.15 ч.1 ст.115 КК України.

"Слідство розглядає 5 версій замаху, а саме: громадська діяльність, проблематика "Золотого берега", ринку "Успіх", особисті відносини та хуліганські мотиви невстановленої особи", - зазначив Головін.

Крім того, начальник обласної поліції повідомив, що правоохоронці були на місці події вже за 7 хвилин після виклику, де одразу почали досліджувати та збирати інформацію щодо місцеперебування зловмисників. Станом на сьогодні досі не знайдено на місці події гільзу. Є версія, що стріляли в активіста зі зброї системи "Наган".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посольство США прокоментувало замах на активіста Михайлика 

Нагадаємо, ввечері 22 вересня в Одесі стріляли в політичного активіста, керівника міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика. Його у важкому стані було доставлено в лікарню. 

Наразі активіст у міській лікарні. Його стан стабілізувався, але лікарі поки не ризикують робити операцію із видалення кулі, що застрягла у легені.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП