ukenru
zaluzhnyi-prokomentuvav-informatsiiu-pro-proslushku-v-kabineti

Залужний прокоментував інформацію про прослушку в кабінеті

 • 42570 переглядiв

Головнокомандувач Збройних сил України Залужний повідомив, що в кабінеті, який він мав використовувати сьогодні, було знайдено підслуховуючий пристрій.

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний заявив, що приміщення в якому знайшли пристрій прослуховування, він мав почати використовувати сьогодні. Про це він заявив журналістам в коментарі, який оприлюднено на "Ми - Україна", передає УНН.

Це приміщення яке я мав використовувати сьогодні. О 7:00 мав зайти.  В мене є декілька місць, де я працюю. І в одному з них це сталося. Я там вже давненько не був. Але ми перевірили та знайшли, і не тільки в мене…Це приміщення й раніше використовувалося, але перерва була суттєва, тому, мабуть, під мою зустріч готувалося

 - розповів Залужний.

Доповнення

Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом виявлення технічного пристрою в одному з потенційних місць дислокації головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Згодом в Генеральному штабі ЗСУ заявили, що пристрої прослуховування були виявлені у кабінетах, призначених для роботи головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного та працівників Апарату забезпечення його діяльності.