ukenru
zakrivaye-ochi-na-derzhavni-zavdannya-napovnyuyuchi-vlasni-kisheni-biznesmeni-zaporizhzhya-vimagayut-zvilniti-mistsevogo-prokurora-prikhodka

Закриває очі на державні завдання, наповнюючи власні кишені: бізнесмени Запоріжжя вимагають звільнити місцевого прокурора Приходька

 • 964517 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Запорізький бізнес-союз “Порада” вимагає звільнити голову Запорізької обласної прокуратури Віктора Приходька. Про це у себе в Facebook написала голова правління Союзу Олена Єрьоменко, передає УНН.

Деталі

Голова правління Союзу зауважила, що прокурор стоїть осторонь резонансної справи стосовно ймовірного розкрадання гуманітарної допомоги запорізькими топ-чиновниками. Водночас він на замовлення організовує тиск на місцевий бізнес.

Цитата

“На фоні зміни керівництва Нацполіції Запорізької області та карних справ і обшуків в ЗОВА та міській раді, як миша сидить прокурор Запорізької області Віктор Приходько і продовжує займатися своїми брудними справами, поповнюючи свій гаманець.
Чомусь ніхто не звертає увагу на його незаконну діяльність та знищення ним бізнесу в такий важкий момент в цілому для країни і, зокрема, для Запорізької області.

У той час, як на обласному та міському рівні виникають питання щодо втрати гуманітарної допомоги, обласний прокурор не відстає, і упродовж всього часу збагачується, виконуючи приватне замовлення щодо вчинення тиску на місцевий бізнес. Закликаємо звільнити місцевого виконавця приватних замовлень, який ставить приватні інтереси вище за державні завдання та цінності”, - написала Єрьоменко.

Нагадаємо

Позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко зазначив, що запорізькі правоохоронці мали свою вигоду від розкрадань гуманітарної допомоги. Мовляв, саме тому справа не розслідувалася, поки не втрутилося НАБУ.

Зазначимо, що прокурор області Віктор Приходько, раніше був замішаний і в інших скандалах: тиску на місцевий бізнес, кримінальне переслідування бійця ТРО, схеми з контрафактним алкоголем та інше. За словами нардепа Юлії Яцик, саме він змінив підслідність справи про розкрадання з ДБР на місцеву поліцію, що завело розслідування у глухий кут.

Українські Національні Новини

Суспільство