ukenru
zakrittya-kpvv-chaplinka-na-adminmezhi-z-krimom-prodovzhili-do-serpnya

Закриття КПВВ “Чаплинка” на адмінмежі з Кримом продовжили до серпня

 • 17856 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Припинення роботи на контрольно-пропускному пункті “Чаплинка” на адміністративній межі з окупованим Кримом продовжено до серпня. Про це журналісту УНН повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

Цитата:

“Рішенням Херсонської обласної адміністрації закриття КПВВ “Чаплинка” продовжено до серпня місяця”, - заявили у ДПСУ.

Як зазначили у Херсонському прикордонному загоні Держприкордонслужби, роботу контрольного пункту в’їзду-виїзду “Чаплинка” тимчасово припинено у зв’язку з проведенням ремонтних робіт інфраструктури КПВВ до 15 серпня 2021 року.

Що було раніше

7 червня контрольно-пропускний пункт “Чаплинка” на адміністративному кордоні з окупованим Кримом тимчасово припинив роботу. Зазначалося, що протягом 14 днів буде припинено роботу контрольно-пропускного пункту в’їзду-виїзду “Чаплинка”. Це було пов’язано це з проведенням ремонтних робіт на КПВВ.

Нагадаємо

У травні цього року Кабінет міністрів підтримав проект постанови, який дозволяє українцям, що мешкають на тимчасово окупованій території та втратили реєстраційний документ на авто, перетнути лінію розмежування на цьому авто на підставі копії реєстраційної картки.

Українські Національні Новини

Суспільство