ukenru
zakhist-prosit-peredati-spravu-pro-obrannya-zapobizhnogo-zakhodu-marusi-zvirobiy-do-inshogo-sudu

Захист просить передати справу про обрання запобіжного заходу Марусі Звіробій до іншого суду

 • 15893 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Захист подав клопотання про передачу провадження щодо обрання запобіжного заходу Марусі Звіробій (Олені Біленькій) до Київського апеляційного суду для визначення підсудності, передає кореспондент УНН.

"Я прошу направити матеріали провадження за клопотанням про обрання запобіжного заходу відносно громадянки України… Марусі Звіробій до Київського апеляційного суду для визначення його підсудності (запобіжного заходу - ред.)", - сказав адвокат Андрій Писаренко.

За його словами, орган досудового розслідування знаходиться в Шевченківському районі.

Нагадаємо, суд відкрив засідання щодо обрання запобіжного заходу Марусі Звіробій.

Як повідомлялося в УНН, волонтерці Марусі Звіробій (Олені Біленькій) повідомили про підозру за ч. 1 ст. 346 Кримінального кодексу України — щодо погрози вбивством Президенту України.

Додамо, 6 лютого Державне бюро розслідувань вручило повідомлення про підозру волонтерці Марусі Звіробій (Олені Біленькій).

Як раніше повідомлялося, 26 листопада ДБР скерувало до тоді ще ГПУ проект повідомлення про підозру нардепу Софії Федині та військовослужбовцю Марусі Звіробій через погрозу вбивства Президенту України Володимиру Зеленському.

Проте, тодішня Генпрокуратура повернула без погодження проекти підозр Марусі Звіробій та Федині.

Українські Національні Новини

Суспільство