ukenru
zakhidniy-kordon-ukrayini-za-dva-misyatsi-peretnuli-ponad-6-mln-lyudey

Західний кордон України за два місяці перетнули понад 6 млн людей

 • 18804 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. З початку цього року західний кордон України перетнуло понад 6 млн осіб та понад 1 млн транспортних засобів, що на 11% та 6% більше відповідно, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Так, у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, що охороняє кордон з країнами Європейського Союзу, Республікою Молдова та Республікою Білорусь, підвели підсумки зимового туристичного сезону.

"…в період з 1 січня до 29 лютого західний кордон перетнуло майже 6 мільйонів 327 тисяч осіб та більше 1 мільйона 490 тисяч транспортних засобів, що на 11 відсотків більше в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року по особах та на 6 відсотків більше по транспортних засобах", - йдеться в повідомленні.

Також відзначається зменшення чисельності перетину держкордону автомобілями іноземної реєстрації – 579 тисяч за два перших місяці 2020 року проти 619 тисяч у аналогічному періоді 2019 (зменшення на 6%).

"З українською реєстрацією цього року перетнули кордон 910 тисяч автівок, а за аналогічний період минулого року – 791 тисяча (збільшення на 15%)", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, прикордонники Західного управління з початку року виявили понад тисячу нелегалів.

Українські Національні Новини

Економіка