zahalnyi-borh-na-rynku-elektroenerhii-stanovyt-blyzko-53-mlrd-hryven-kudrytskyi

Загальний борг на ринку електроенергії становить близько 53 млрд гривень - Кудрицький

 • 20642 переглядiв

Загальний борг між різними учасниками ринку електроенергії дещо зменшився і становить близько 53 млрд грн, при цьому борг на балансуючому ринку сягає понад 31 млрд грн.

Загальний борг між різними учасниками ринку електричної енергії дещо знизився і наразі складає близько 53 млрд гривень. Про це під час брифінгу розповів голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький, передає УНН.

Деталі

Він дещо зменшився. Ми називали в грудні цифру в 60 млрд гривень, зараз ця заборгованість становить порядку десь 52-53 млрд гривень. Зменшилася ця заборгованість внаслідок того, що частково з нами розраховувалися за передачу та диспетчеризацію. За ті два тарифи, які оплачує бізнес. Борги на балансуючому ринку, на жаль, продовжили зростати і досягли зараз понад 31 млрд гривень

Нагадаємо

Енергетики безперервно працюють над відновленням енергооб’єктів не тільки в тих регіонах, де зберігаються проблеми з енергопостачанням, а в усіх регіонах, які так чи інакше постраждали від атак. Наразі вже розпочато підготовку до наступного опалювального сезону, опрацьовуються різні сценарії його проходження.

Павло Башинський

Економіка

Популярні

Новини по темі