ukenru
za-pivroku-antikoruptsiyniy-sud-ukhvaliv-tri-viroki

За півроку Антикорупційний суд ухвалив три вироки

 • 16764 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. За півроку суддями Вищого антикорупційного суду ухвалено 3 вироки. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ВАКС.

"За півроку суддями ВАКС ухвалено 3 вироки, 1 обвинувальний акт повернуто прокурору та закрито 2 кримінальні провадження - через сплив строку давності та у зв’язку з дійовим каяттям. Загалом судді призначили та провели 6 582 судових засідання", - йдеться в повідомленні.

Також з початку роботи Вищого антикорупційного суду 5 вересня 2019 року по 5 березня 2020 року до першої інстанції надійшло на розгляд по суті 233 кримінальних провадження.

"За вказаний період на розгляд слідчим суддям надійшло 5668 клопотань, скарг та заяв. З них розглянуто по суті – 4385, а 509 - повернуто заявникам",- зазначається в повідомленні.

Окрім цього, за шість місяців роботи до Вищого антикорупційного суду надійшло три заяви про перегляд судових рішень за нововиявленими або виключними обставинами, з яких дві розглянуто.

Нагадаємо, протягом вересня-грудня 2019 року до Вищого антикорупційного суду найбільше клопотань надійшло щодо проведення негласної слідчої дії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП