za-mynulyi-tyzhden-sapery-na-kharkivshchyni-vyiavyly-ta-zneshkodyly-174-vybukhonebezpechnykh-predmetiv

За минулий тиждень сапери на Харківщині виявили та знешкодили 174 вибухонебезпечних предметів

 • 23099 переглядiв

Минулого тижня сапери зведеного загону ДСНС здійснили 144 виїзди на Харківщині. За тиждень було вилучено та знешкоджено 174 вибухонебезпечних предметів. Загалом з початку війни було знешкоджено майже 90 тис. вибухонебезпечних предметів, повідомив під час брифінгу розповів речник ГУ ДСНС у Харківській області Євген Василенко, передає кореспондент УНН.

Сапери зведеного загону ДСНС здійснили 144 виїзди. Загалом за тиждень було вилучено та знешкоджено 174 вибухонебезпечних предметів. З початку війни піротехніки обстежили понад 4471 га території. За допомогою машин механізованого розмінування - 147 га. 3091 км лінії електропередач. Виявлено та знешкоджено 88658 одиниць вибухонебезпечних предметів,

- сказав Василенко.

Деталі

За його словами, минулого тижня не було зафіксовано підривів цивільного населення на вибухонебезпечних предметах.

Він також зауважив, що на Харківщині продовжують працювати сапери зведеного загону ДСНС: 20 піротехнічних розрахунків, 103 сапери та 42 одиниці техніки.

Нагадаємо

За минулий тиждень у Харківській області троє людей загинули в пожежах і ще троє - під завалами, а четверо були врятовані з пожеж і двоє - з-під завалів.

Павло Башинський

Війна

Популярні

Новини по темі

На Херсонщині 24-річний чоловік підірвався на російській міні

 • 25104 переглядiв

В Італії виступили проти відправки військ до України

 • 24487 переглядiв