za-dobu-vidbulosia-84-boiovi-zitknennia-henshtab

За добу відбулося 84 бойові зіткнення – Генштаб

 • 30167 переглядiв

Українські війська завдали ударів по командному пункту та зосередженню противника, провівши 84 бойових зіткнення, включаючи наступ на Мелітопольському напрямку. Вони також утримували позиції в Херсоні та вели контрбатарейну боротьбу.

Підрозділи ракетних військ Сил оборони України нанесли ураження по пункту управління та трьох районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Протягом минулої доби відбулося 84 бойових зіткнень. Про це повідомив у ранковому зведенні Генштаб, передає УНН.

Деталі

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

У зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку наші воїни надалі утримують зайняті позиції на лівобережжі Дніпра, ведуть контрбатарейну боротьбу, наносять вогневе ураження по тилах противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В інтересах нашої безпеки, щоб путін не виграв цю війну": Генсек НАТО впевнений у меседжі союзників "стояти поруч з Україною"

Популярні

Новини по темі

За добу відбулося 84 бойові зіткнення – Генштаб

 • 30167 переглядiв

28 листопада: Всесвітній день милосердя, День четвертої планети

 • 25322 переглядiв

Посвідчення водія тепер можна обміняти в Мілані

 • 25992 переглядiв

У Хмельницькому районі вибухи, працюють сили ППО

 • 41723 переглядiв