za-berezen-na-avdiivskomu-napriamku-zs-rf-vtratyly-30-odynyts-tekhniky-ta-1300-osib-osobovoho-skladu-presofitserka-47-ombr

За березень на Авдіївському напрямку зс рф втратили 30 одиниць техніки та 1300 осіб особового складу – пресофіцерка 47 ОМБР

 • 37084 переглядiв

У березні російські збройні сили зазнали значних втрат - близько 1300 чоловік особового складу та 30 одиниць техніки на Авдіївському напрямку, повідомив прес-офіцер 47-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України.

Противник намагається тиснути, застосовуючи бронетехніку, втім українські захисники дають відсіч російським загарбникам. Втрати ворога у зоні відповідальності 47 ОМБР сягають 1300 окупантів та десятки одиниць техніки, але зс рф вводять нові підрозділи, озброєння яких наразі невідомі, передає УНН із посиланням на пресофіцерку 47-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, Анастасію Блищик в ефірі "Єдиних новин".

Не було жодного дня аби противник не намагався потіснити українські позиції. Вони активно застосовують бронетехніку: БМП-3, БТР, танки. Однак українські захисники намагаються спалювати усю ворожу техніку ще до під’їзду до зони відповідальності 47 ОМБР. За місяць втрати ворога в техніці склали близько 30 одиниць техніки. 

– повідомляє Блищик.

Речниця 47 ОМБР також зазначила, що окуранти втратили майже 1300 окупантів, які були ліквідовані оборонцями 47 ОМБР.

Крім того, стало відомо, що ворог оновлює сили на Авдіївському напрямку.

Десь два три тині тому до зс рф заїхав новий підрозділ, 37 окрема штурмова бригада рф, однак за нашими даними вже вивели її з зони відповідальності 47 ОМБР, - росіяни вивели свою бригаду через величезні втрати. Зараз зайшов новий підрозділ, але поки невідомо, що в них на озброєнні. 47 ОМБР тримає позиції. 

– каже Блищик.

Нагадаємо

Минулої ночі українські прикордонники за допомогою БПЛА знищили 2 автомобілі та 3 ворожі позиції у Харківській області поблизу кордону з росією.

путін підписав указ про весняний призов: до літа мобілізують 150 тисяч росіян31.03.24, 11:52

Популярні

Новини по темі

Електропостачання в Одесі відновити майже усім абонентам

 • 38281 переглядiв

Прем’єри серіалів у квітня

 • 35560 переглядiв