z-okupatsii-vriatuvaly-shche-dvokh-ditei-kuleba

З окупації врятували ще двох дітей - Кулеба

 • 19688 переглядiв

Ще двоє дітей, один з яких сирота, були врятовані з окупованих росією територій українською організацією Save Ukraine.

З тимчасово окупованих територій вдалось врятувати ще двох дітей, одна з яких є сиротою, повідомив засновник та керівник українській організації Save Ukraine Микола Кулеба, повідомляє УНН.

"Гарні новини на початку тижня — Save Ukraine врятували з окупації ще двох дітей, одна з яких є сиротою", - написав Кулеба у Telegram. 

Деталі 

Микола Кулеба розповів, що вдалося вивезти з окупації 8 - річну дівчинку та хлопця, яким сім років опікується його бабуся. 

За ого словами, статочно виїхати бабуся вирішила тоді, коли в їхній двір о пів на шосту ранку прилетів снаряд. Ударною хвилею зруйнувало частину будинку. 

Виїжджала родина з окупації дуже важко. На кордоні російські спецслужби влаштували літній жінці та хлопцю-сироті справжнє знущання — перепотрошили всі речі, повикидали все з сумок. При чому причини на це не було жодної. Під час важкої дороги в жінки почалися проблеми з ногами.

"На сьогодні ми маємо вже 284 врятовані дитини, з яких 73 – сироти", - повідомив Кулеба.

росіяни готуються до вивезення українських дітей з окупованих територій до рф на "оздоровлення" - Центр спротиву08.04.24, 14:42

Популярні

Новини по темі

З окупації врятували ще двох дітей - Кулеба

 • 19688 переглядiв

Атака рф на Харків: відомо про двох поранених

 • 18630 переглядiв

У Харкові пролунали вибухи

 • 21617 переглядiв