z-minimalnymy-obmezhenniamy-abo-y-vzahali-bez-vidkliuchen-radnyk-shmyhalia-z-enerhetyky-dav-prohnoz-na-nastupni-try-misiatsi

З мінімальними обмеженнями або й взагалі без відключень: радник Шмигаля з енергетики дав прогноз на наступні три місяці

 • 13555 переглядiв

Юрій Бойко заявив, що Україна увійшла в період відносного енергетичного балансу. За його словами, наступні три місяці можуть пройти з мінімальними обмеженнями або взагалі без відключень електроенергії.

Україна увійшла в період відносного енергетичного балансу. Наступні три місяці можуть пройти з мінімальними обмеженнями або взагалі без відключень електроенергії, дав прогноз радник прем'єр-міністра України з питань енергетики Юрій Бойко в ефірі КИЇВ24, пише УНН.

"Ми зараз увійшли у період, коли генеруючого електрики в системі побільшало, температура впала - відповідно, знизилося споживання. І ми, будучи, на жаль, погодозалежними, сьогодні, дякуючи погоду в першу чергу, перебуваємо у такому відносному балансі. Якщо не буде зовнішніх впливів, я думаю, що ми у цьому, скажемо так, відносному балансі - що це означає: це означає, що в принципі якщо обмеження якісь у ці дні і будуть виникати, то вони будуть носити незначний характер - повинні прожити наступних мінімум три місяці

- сказав Бойко.

На уточнення, чи означає це, що наступні три місяці можуть бути з мінімальними обмеженнями чи взагалі без відключень, Бойко сказав: "Саме так".

У вівторок відключень світла не заплановано - ДТЕК29.07.24, 17:30

Популярні

Новини по темі

Харківщина: ворог вранці вдарив по Куп'янську, є поранений

 • 18210 переглядiв

Дощі та вітер: прогноз погоди на сьогодні

 • 21835 переглядiв

Атака на Херсонщині: 8 людей отримали поранення

 • 23125 переглядiв

У межах доби окупанти втратили 1060 військових та 25 танків

 • 23541 переглядiв

Ворог обстріляв Дніпропетровщину: жертв немає

 • 27177 переглядiв