yes-gotuye-novi-sanktsiyi-u-zvyazku-z-richnitseyu-viboriv-u-bilorusi

ЄС готує нові санкції у зв'язку з річницею виборів у білорусі

 • 233235 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Європейський Союз планує ухвалити новий пакет санкцій проти білорусі до 9 серпня. Санкції будуть пов'язані з порушенням прав людини в білорусі та співучастю країни у військовій агресії росії проти України, повідомляє DW Білорусь, передає УНН.

Деталі

Євросоюз готується ухвалити новий пакет санкцій проти білорусі. Санкції будуть пов'язані з порушенням прав людини у Білорусі та співучастю країни у російській військовій агресії проти України.

Брюссель не визнав підсумків президентських виборів 2020 року в Білорусі, у результаті яких перемогу отримав Олександр Лукашенко. Щодо білоруської влади вже запроваджено шість пакетів санкцій, останній з яких було прийнято близько року тому.

Нові санкції, мабуть, будуть жорсткішими, ніж попередні. Вони можуть включати заборону на поїздки до ЄС для білоруських чиновників, блокування їх активів та обмеження на торгівлю з Білоруссю.

Нагадаємо

Уряд Великобританії запровадив нові санкції проти білорусі, спрямовані проти експорту та інтернет-пропаганди, у зв'язку з підтримкою мінського вторгнення росії до України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нарешті прорив: ЄС затвердить нові санкції проти Білорусі наступного тижня - ЗМІ

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський: путін - фашист, який вирішив нас усіх убити

     • 431381 переглядiв

    На південь летять кілька груп "шахедів" – Повітряні Сили

     • 764324 переглядiв