yermak-obhovoryv-z-radnykom-premiera-indii-rosiiskyi-udar-po-okhmatdytu

Єрмак обговорив з радником прем'єра Індії російський удар по "Охматдиту"

 • 24562 переглядiв

Керівник ОПУ Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником прем'єра Індії щодо російського обстрілу «Охматдиту». Обговорено важливість розвитку відносин України та Індії та роль Індії у досягненні справедливого миру.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником із питань національної безпеки Прем’єр-міністра Республіки Індія Аджитом Кумаром Довалом, яка відбулася з ініціативи індійської сторони. Про це пише УНН з посиланням на заяву ОПУ.

Деталі 

Сторони обговорили нещодавній російський масований обстріл цивільної інфраструктури України, зокрема "Охматдиту" – однієї з найважливіших дитячих лікарень не лише в Україні, а й у Європі.

Андрій Єрмак зазначив, що в "Охматдиті" рятують дітей з онкологічними захворюваннями, роблять найскладніші операції та відновлюють після найважчих травм. Він наголосив, що удар по цій лікарні став черговим проявом терористичних методів ведення війни з боку держави-агресорки.

Керівник Офісу Президента зазначив, що важливо, аби відносини України та Індії розвивалися. Але водночас має бути чітка позиція щодо агресії РФ проти нашої країни та шляху до справедливого миру на основі Формули миру

- резюмували в ОП.

У підсумку, Андрій Єрмак наголосив, що Індія та зокрема Прем’єр-міністр країни Нарендра Моді можуть відіграти важливу роль у досягненні справедливого миру для України.

Єрмак обговорив результати Саміту миру з радником із нацбезпеки прем’єр-міністра Індії 19.06.24, 19:11

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі