ukenru
yarmolenka-viznali-kraschim-futbolistom-matchu-apl

Ярмоленка визнали кращим футболістом матчу АПЛ

 • 13747 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко став найкращим гравцем матчу "Евертон" – "Вест Хем" і увійшов в десятку найбільш корисних футболістів минулого туру АПЛ за оцінками "InStat". Про це інформує УНН з посиланням на сайт "Команда номер один".

У рейтингу найкорисніших гравців минулого туру найсильнішої футбольної ліги світу, півзахисник "Вест Хема" Ярмоленко зайняв восьме місце одразу позаду Беговича із "Борнмута" та залишив за собою Месута Озіла з "Арсеналу". В українця 393 залікових очки, Беговича – 395, Озіла – 388.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер "Вест Хему" побажав Ярмоленку відзначатися більшою кількістю голів

Найвищий рейтинг виявився у хавбека "Челсі" Едена Азара (537), який з великим відривом опинився вище за Фернандіньйо (427).

Примітно, що найпереконливіший футбол, за підрахунками експертів в минулий уїк-енд показав "Манчестер Сіті" (InStat Index команди - 336), а найбільше ТТД виконали гравці "Челсі" (1 174), які володіли м'ячем 73 відсотки часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дубль Ярмоленка допоміг "Вест Хему" здобути першу перемогу в АПЛ

Відзначимо також наступні високі результати інших команд: 30 завданих ударів по воротах у виконанні "Вулверхемптона", 101 вигране єдиноборство у футболістів "Лестера" і 78 підбирань у гравців "Саутгемптона".

Українські Національні Новини

Спорт