yaponiia-zbilshyt-postachannia-aviatsiinoho-palyva-dlia-zadovolennia-zrostaiuchoho-turystychnoho-popytu

Японія збільшить постачання авіаційного палива для задоволення зростаючого туристичного попиту

 • 26606 переглядiв

Японія планує збільшити виробництво та імпорт авіаційного палива, щоб задовольнити зростаючий попит з боку туризму після відновлення безвізового режиму.

Японія планує збільшити виробництво та імпорт авіаційного палива, щоб відповісти на зростаючий туристичний попит. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

Уряд Японії оголосив про плани збільшити виробництво та імпорт авіаційного палива з метою відповіді на зростаючий попит на рейси в контексті зростаючого туристичного буму. Ініціатива є спрямована на подолання нещодавнього дефіциту авіаційного палива, який тимчасово призупиняв розвиток міжнародних авіаперельотів та запровадження нових маршрутів.

Після відновлення безвізового режиму наприкінці 2022 року і підвищення привабливості країни для іноземних туристів завдяки падінню курсу єни до 38-річного мінімуму, туризм до Японії відновився. Уряд сподівається, що збільшення виробництва та імпорту авіаційного палива допоможе забезпечити стабільний розвиток авіаційного сектору країни і сприятиме подальшому зростанню туристичного потоку.

НАТО та Японія посилять спільні навчання через загрозу відтворення "подій в Україні вже в Азії"13.07.24, 10:00

Юлія Котвицька

Економіка

Популярні

Новини по темі