yakist-povitria-na-prykarpatti-pislia-ataky-rf-na-ternopilshchynu-v-mezhakh-normy-ova

Якість повітря на Прикарпатті після атаки рф на Тернопільщину в межах норми - ОВА

 • 13857 переглядiв

Моніторинг повітря на Прикарпатті не виявив перевищень шкідливих речовин після атаки на промисловий об'єкт у Тернопільській області. Перевірки проводились у кількох населених пунктах регіону.

Моніторинг повітря в Івано-Франківській області не виявив перевищень шкідливих речовин після ворожої атаки на промисловий об'єкт у Тернопільській області, повідомила у вівторок голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, пише УНН.

На Прикарпатті все спокійно. Моніторинг якості повітря засвідчив, що стан довкілля в межах норми

- вказала Онищук у Telegram.

Деталі

Голова ОВА нагадала, що сьогодні вночі ворог атакував промисловий об’єкт на Тернопільщині, де зберігалися паливно-мастильні матеріали. "Шкідливі речовини, які виникли в процесі горіння, потрапили в атмосферу і була ймовірність забруднення повітря в сусідніх областях", - додала вона.

"Перевірки якості повітря засвідчили, що наразі перевищень не виявлено", - зазначила Онищук.

"За результатами відбору проб атмосферного повітря в обласному центрі, у селах Бишів та Нижнів, а також між селами Поточище і Семаківці перевищення гранично допустимої концентрації шкідливих речовин, зокрема, вуглецю оксиду, азоту діоксиду, ангідриду сірчистого, формальдегідів, не зафіксовано", – повідомили, зі слів Онищук, у Івано-Франківському обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

У Тернополі ліквідували пожежу на промисловому об'єкті після атаки рф - ОВА20.08.24, 15:03

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі