vorozhi-obstrily-khersonshchyny-stalo-vidomo-pro-shche-trokh-postrazhdalykh-sered-yakykh-dytyna

Ворожі обстріли Херсонщини: стало відомо про ще трьох постраждалих, серед яких дитина

 • 26228 переглядiв

Внаслідок російських обстрілів на Херсонщині постраждали троє людей: 80-річна жінка, 65-річна жителька та 10-річний хлопчик. Потерпілі отримали вибухові травми та струси мозку, їм надається медична допомога.

У Херсонській області внаслідок російських обстрілів постраждали ще троє людей - 80-річна жінка через сьогоднішні удари по Томиній Балці, 65-річна жителька Антонівки та дитина, яку госпіталізували через атаку на Херсон кілька днів тому. Про це УНН повідомляє із посиланням на Херсонську ОВА.

Як повідомляється, стало відомо про ще одну постраждалу через російські удари по Томиній Балці.  До лікарні звернулася 80-річна місцева жителька, котра дістала вибухову травму та струс головного мозку.

Потерпілу госпіталізували для надання меддопомоги.

Також опівночі російська армія обстріляла житловий будинок в Антонівці.  Внаслідок ворожої атаки постраждала 65-річна місцева жителька. Вона дістала вибухову травму, забій голови та гомілки.

Жінка самостійно звернулася до лікарні. 

Крім того, повідомляється, що до лікарні шпиталізували дитину, яка постраждала через російські обстріли Херсона кілька днів тому.

У 10-річного хлопчика діагностували вибухову травму та струс головного мозку. Зараз він під наглядом лікарів і отримує необхідну допомогу, вказали в ОВА. 

Раніше повідомлялось, що вранці російські війська обстріляли Томину Балку у Херсонській області. 71-річний місцевий житель отримав вибухову травму та поранення, його доставлено до лікарні. 

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі