voroh-zavdaie-aviatsiinykh-udariv-po-selakh-na-luhanshchyni-de-shche-zalyshaietsia-mistseve-naselennia-lysohor

Ворог завдає авіаційних ударів по селах на Луганщині де ще залишається місцеве населення - Лисогор

 • 29683 переглядiв

Окупанти завдають авіаударів по селах Луганської області, де ще залишилося місцеве населення, зокрема по Стельмахівці, Макіївці та Серебрянському лісу.

Окупанти завдають авіаційні удари по Стельмахівці, Макіївці, Серебрянському лісу на Луганщині, в цих селах ще залишається місцеве населення. Про це повідомляє начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає УНН.

Авіаційні удари загарбниками завдані по Стельмахівці, Макіївці, Серебрянському лісу. Крім того, у бік Макіївки відкривався вогонь зі стольної артилерії, по Невському – з мінометів. Від обстрілу з реактивної системи залпового вогню постраждала Новолюбівка. Зауважу, що в цих трьох селах ще залишається місцеве населення,

йдеться у повідомлені.

Деталі

Зазначається, що останнім часом росіяни призупинили наступальні дії на Куп’янському напрямку. Втім, тиск на Білогорівку противник не зменшує - атакує цю місцевість щодня.

Доповнення

Повідомляється, що ще з 5 жовтня 2022 року росіяни заявляли про скасування митного контролю між так званою "лнр" та територією рф. Але упродовж цього часу надходили чисельні скарги щодо довжелезних черг, які утворювалися на державному кордоні через посилення перевірок. Тобто ніякого спрощення не відбулося.

З нещодавніх випадків - перевірка двох родин, що планували виїхати до ростова. Їх оглядали протягом дня, обшукували багаж, влаштовували бесіди, поки не затримали. Першу з них відпустили за 10 діб, не дозволивши потрапити на територію рф. Друга родина після затримання перестала виходити на зв’язок,

- підкреслив Лисогор.

Перед понад 2,5 тисячами працівників бюджетних установ, які підпорядковуються Антрацитівському округу так званої "лнр", накопичилася багатомільйонна заборгованість із виплати заробітної плати.

Перші невиплати сталися ще у 2022 році. І ці діри місцеві колаборанти досі не можуть закрити, через, як вони кажуть, "відсутність фінансування".

Нагадаємо

На окупованих територіях Луганської області чоловіків у Рубіжному змушують щомісяця з'являтися до військового комісаріату, у "народній міліції лнр" збільшився рівень самогубств, а звільнена Макіївка та Невське перебувають під російськими обстрілами.

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 9 квітня: гривня девальвувала на 14 копійок

 • 26811 переглядiв

У Греції вже зафіксували 70 лісових пожеж

 • 37294 переглядiв

У Запоріжжі пролунав вибух

 • 30754 переглядiв