voroh-namahaietsia-provesty-perehrupuvannia-v-raioni-hlybokoho-na-kharkivshchyni

Ворог намагається провести перегрупування в районі Глибокого на Харківщині

 • 14704 переглядiв

Російські війська намагаються перегрупуватися в районі Глибокого і готують штурмові групи для атак на Вовчанськ на Харківському напрямку на тлі триваючих бойових зіткнень у цьому районі.

Армія рф  на Харківському напрямку намагається провести перегрупування в районі Глибокого, а також готує штурмові групи до атак у Вовчанську. Про це повідомили у середу в оперативно-тактичному угрупованні "Харків", передає УНН.

Ворог намагається провести перегрупування своїх штурмових груп зі складу 155обрмп ТОФ та18 мсд 11 АК в районі нп Глибоке. а також здійснює підготовку штурмових груп зі складу 138 омсбр 6А до атак у Вовчанську

- йдеться у повідомленні ОТУ «Харків».

Як повідомляється, протягом минулої доби а Харківському напрямку відбулося сім бойових зіткнень в районах населених пунктів Глибоке та Вовчанськ.  З початку 17 липня підрозділи Сил оборони відбили п’ять ворожих атак. Ще три боєзіткнення станом на ранок тривали.

Як вказали в ОТУ "Харків", українські воїни продовжують заходи з посилення стійкості оборони.

Ворог наніс в напрямку позицій наших військ в зоні відповідальності ОТУ "Харків"  1 ракетний удар, 20 авіаційних ударів (45 КАБ) в районах населених пунктів Липці, Вовчанськ, Глибоке, Малі Проходи, Стариця, Вовчанські Хутори та Ветеринарне.

Також ворог завдав 49 ударів дронами-камікадзе та здійснив 446 обстрілів.

"Втрати ворога (безповоротні та санітарні) склали 102 особи. На нашому напрямку ворог втратив знищеними та пошкодженими 3 танки, 1 протитанковий засіб, 7 артсистем, 10 автомобілів, 2 одиниці спеціальної техніки, 38 БПЛА. Знищено 49 укриттів та 2 пункти зберігання БК", - зазначається у повідомленні.

На фронті за добу відбулось 112 боїв, найбільше - на Покровському та Курахівському напрямках17.07.24, 08:38

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі