voroh-476-raziv-obstriliav-11-naselenykh-punktiv-zaporizkoi-oblasti-poraneno-cholovika

Ворог 476 разів обстріляв 11 населених пунктів Запорізької області: поранено чоловіка

 • 16498 переглядiв

Окупанти здійснили 476 обстрілів 11 населених пунктів Запорізької області, в тому числі 5 авіаударів, 228 безпілотників, 16 ракетних обстрілів та 227 артилерійських обстрілів, що призвело до руйнування житлових будинків та інфраструктури.

Упродовж останньої доби загарбники здійснили 476 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області. Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

Відповідно до даних, ворожі війська здійснили 5 авіаційних ударів по населених пунктах Роботине, Рівнопіллю та Копаням.

Також для атаки було задіяно 228 безпілотників різної модифікації, які обстрілювали Біленьке, Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоданилівку та Новоандріївку.

Крім того, було зафіксовано 16 обстрілів ракетних систем залпового вогню, які припали на території Роботиного, Гуляйполя, Новоданилівки та Малинівки.

Усього було проведено 227 артобстрілів по території Гуляйполя, Оріхова, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного, Малинівки та Новоданилівки.

Додамо

У межах доби надійшло 27 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. На жаль, одного чоловіка поранено внаслідок російських атак по Запорізькому району.

росіяни вдарили по соціальній інфраструктурі на Запоріжжі: поранено людину09.07.24, 19:18

Популярні

Новини по темі

В Одесі прогриміли вибухи

 • 17297 переглядiв