vnaslidok-udaru-rosiiskoho-bezpilotnyka-v-odeskii-oblasti-zahynuv-myrnyi-zhytel

Внаслідок удару російського безпілотника в Одеській області загинув мирний житель

 • 40038 переглядiв

Одна людина загинула в Одеській області, коли безпілотник, збитий українською протиповітряною обороною, врізався в будинок, спричинивши велику пожежу. За ніч українські сили збили 16 безпілотників, і цей інцидент спричинив додаткову шкоду прилеглим об'єктам нерухомості.

Унаслідок нічної атаки РФ по Одещині загинув чоловік. Один з обстріляних дронів впав на приватний житловий будинок в Одеському районі та вибухнув. Про це повідомили Сили оборони півдня України, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що упродовж 5 годин вночі ворог тероризував південні регіони черговою дроновою атакою.

У зоні відповідальності Сил оборони півдня підрозділами протиповітряної оборони збито 16 дронів-шахедів, запущених окупантами з Криму — 7 дронів-камікадзе збито на Херсонщині, 9 - на Одещині.

Під час бойової роботи один з обстріляних дронів впав на приватний житловий будинок в Одеському районі і вибухнув. Вибуховою хвилею пошкоджено будинки навколо, ангар з майном приватної спортивної установи. Виникла масштабна пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували. На місці виявлено одного загиблого чоловіка

йдеться у повідомленні.

Як повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, один зі збитих безпілотників впав у житловий квартал в Одеському районі та вибухнув. Відбулося руйнування з подальшим загорянням житлових приватних будинків та складського приміщення приватної спортивної установи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічна атака: Повітряні Сили знищили ракету Х-59 та 20 ударних дронів

Рятувальники оперативно загасили пожежу. В одному з будинків було виявлено загиблу людину.

Лілія Подоляк

Війна

Популярні

Новини по темі

Австралія розширить програму підготовки бійців ЗСУ

 • 106221 переглядiв

У Росії заявили про збиття 33 безпілотників

 • 37420 переглядiв