vlashtovuiut-piani-deboshi-ta-biut-mistsevykh-u-krymu-narostaie-nevdovolennia-diiamy-rosiiskykh-viiskovykh

Влаштовують п'яні дебоші та б'ють місцевих: у Криму наростає невдоволення діями російських військових

 • 29611 переглядiв

Партизанський рух "Атеш" повідомляє про збільшення кількості інцидентів в окупованому Красногвардійську, Крим, де російські військовослужбовці беруть участь у п'яних бійках, побиттях і неповазі до жінок, що призводить до зростання місцевого опору.

Жителі Красногвардійська у тимчасово окупованому Криму все частіше стикаються з п'яними дебошами окупантів, які регулярно пиячать, хамлять жінкам та б'ють місцевих, повідомляє партизанський рух "Атеш", пише УНН.

Деталі

Як повідомляють активісти руху "Атеш Громадянська сила", в селищі Красногвардійськ наростає невдоволення щодо російських військових. Все частіше люди стикаються з п'яними дебошами військовослужбовців, побиття молоді та хамського поводження з жінками.

"рашисти, чомусь, переконані, що жителі Криму "зобов'язані" їм за те, що вони приїжджають з усієї росії воювати проти України. Але мешканці так не думають. Вони все частіше наважуються говорити росіянам правду у вічі, що вони окупанти. Незважаючи на ризик, бути затриманими", - додають в Атеш.

Все більше людей приєднують до партизанського руху саме через незадоволення кримчан до окупантів.

Нагадаємо

В окупованому Криму партизани розкрили новий командний пункт російських військ у Новоозерному.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    СБУ оголосила в розшук російського олігарха Фрідмана

     • 28321 переглядiв