viiskovi-i-prykordonnyky-dobyralysia-chotyry-hodyny-kiper-pro-poriatunok-zi-snihovoho-zametu-dytyny-z-pidozroiu-na-apendytsyt

Військові і прикордонники добиралися чотири години: Кіпер про порятунок зі снігового замету дитини з підозрою на апендицит

 • 32253 переглядiв

Дитину з підозрою на апендицит в Одеській області було врятовано та прооперовано після того, як військові та прикордонники чотири години добиралися до неї через снігові замети. Незважаючи на складні погодні умови, рятувальні бригади в регіоні успішно евакуювали 1927 осіб, у тому числі 138 дітей.

На Одещині негода завадила доправити до лікарні дитину з підозрою на апендицит. Військові та прикордонники чотири години долали снігові замети, аби розшукати хлопчика. Як повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, все закінчилося добре - дитину вже прооперували, передає УНН.  

"Хлопчик з підозрою на апендицит застряг в снігових заметах. Чотири години військові і прикордонники добиралися до нього. Хлопчика доставили до лікарні, прооперували. Повідомляють, що дитина знаходиться у стабільному стані, все закінчилося добре", - розповів він.

Нагадаємо

На Одещині жінка потрапила у снігову пастку, коли карета швидкої везла її до пологового будинку. На щастя, рятувальникам вдалося оперативно надати допомогу і жінку було доставлено до лікарні, де вона народила доньку.  

Також нагадаємо, силами рятувальних груп зі снігових пасток на Одещині вже евакуйовано 1927 людей, з них 138 дітей. Відбуксовано 538 транспортних засобів, з них 18 автобусів та 12 карет швидких. Для розчищення доріг залучено 218 техніки ДСНС та 800+ робітників.  

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Азовське море відступило від берегів Криму на півсотню метрів

     • 33523 переглядiв

    Прем'єр Польщі презентував склад нового уряду

     • 38526 переглядiв