viiska-rf-protiahom-doby-obstriliuvaly-nevske-na-luhanshchyni-ye-poranenyi

Війська рф протягом доби обстрілювали Невське на Луганщині: є поранений

 • 50232 переглядiв

Російські війська майже безперервно обстрілювали Невське на Луганщині. Внаслідок атак поранено місцевого жителя, згорів будинок, є інші руйнування.

Ворог бив по Невському упродовж доби майже безперервно, внаслідок чого поранень зазнав місцевий мешканець і згорів будинок. Про це повідомляє Луганська ОВА, пише УНН.

Окупанти били по Невському упродовж доби майже безперервно. Застосовували артилерію та безпілотники. Під час чергового обстрілу поранень зазнав місцевий житель 1974 року народження. В чоловіка - рвані рани руки, лопатки, чисельні дрібні скалкові поранення тулуба та кінцівок. Поліцейські Луганщини евакуювали його до найближчої лікарні в Лимані, де постраждалому надали першу медичну допомогу,

- зазначив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Деталі

Також в селі є чергові руйнування житлового фонду. Один із будинків після влучання російського снаряду згорів вщент. Декілька - пошкоджені.Ще один населений пункт громади - Макіївку - окупанти обстрілювали з реактивної та зі ствольної артилерії, здійснювали скиди з БпЛА.

Минулої доби бої точилися поблизу Стельмахівки, Андріївки, Макіївки та Греківки.

Доповнення

Тим часом зарплату шахтарям "ЛНР" так і не платять, не дивлячись на появу широко розрекламованих "інвесторів". Так званий "міністр палива, енергетики та вугільної промисловості" поїхав до москви, де отримав вказівку "шукати кошти для інвесторів самостійно".

Тож, заборгованість по зарплаті гірникам з Довжанська, Сорокиного та Ровеньків мають ліквідувати шляхом реалізації залишків вугілля та товарно-матеріальних цінностей підприємства "Східвугілля". Тобто, продаватимуть все, що є. Коли? Пообіцяли "найближчим часом,

- зауважили в ОВА.

Також зазначається, що до волгоградського центру "воїн" відправили ще 91 дитину з окупованої Луганщини. Там упродовж 21 доби зміни "час юних героїв" навчатимуть вогневій, тактичній, інженерній підготовці, організації зв'язку, управлінню безпілотниками, проводитимуться заняття з національної безпеки.

"Окупанти вважають, що вміти стріляти має кожен школяр з "лнр", тому і готують посилено", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Генштаб ЗСУ оприлюднив дані про втрати рф за добу: 1130 військових, 7 танків, 12 ББМ, 54 артсистеми. Загальні втрати рф з початку війни сягнули 563640 осіб.

Популярні

Новини по темі

На Дніпропетровщині збито ворожий дрон-розвідник

 • 44690 переглядiв