viiska-rf-atakuvaly-donechchynu-artyleriieiu-aviatsiieiu-ta-dronom-ye-zahyblyi-sered-5-poranenykh-dvoie-ditei

Війська рф атакували Донеччину артилерією, авіацією та дроном: є загиблий, серед 5 поранених двоє дітей

 • 20175 переглядiв

Окупанти обстріляли Донецьку область артилерією, авіацією та дроном. Загинув 61-річний тракторист, поранено 5 цивільних, серед яких двоє дітей. Наймолодша 3-річна дитина у тяжкому стані.

Російські війська сьогодні атакували Донецьку область артилерією, авіацією і дроном, відомо про загибель одного та поранення 5 цивільних, серед яких двоє дітей, найменша дитина - у тяжкому стані, повідомили у Донецькій обласній прокуратурі, пише УНН.

Деталі

"31 липня 2024 року зс рф здійснили артилерійський обстріл селища Північне Бахмутського району. Внаслідок влучання засобів ураження по одній з вулиць дістали поранення ніг двоє жителів – чоловік 58 років та 67-річна жінка. Їх доставлено до медичного закладу", - повідомили у прокуратурі.

Окрім цього, як вказано, під приціл російських військ потрапила Новогродівська громада, де від влучання ворожого дрону отримав травми 61-річний тракторист. Він помер в кареті швидкої допомоги у ході транспортування до лікарні, зазначили у прокуратурі.

"Окрім того, о 12:35 окупанти скинули авіабомбу на приватний сектор села Ганнівка Покровського району. Попередньо, проти мирного населення армія держави-агресора застосувала "КАБ-250" з УМПК. Під час ворожої атаки поранено двох неповнолітніх дівчат 3 й 15 років. Також зазнав тілесних ушкоджень 38-річний громадянин. У потерпілих діагностовано відкриту черепно-мозкову травму, рани голови, грудної клітини та спини. Їх ушпиталено. Наймолодша дитина – у тяжкому стані", - вказали у прокуратурі.

Донеччина: війська рф під ранок вдарили по Новогродівці, за добу є загиблий та 4 поранених31.07.24, 10:00

Популярні

Новини по темі

AMD услід за Nvidia стає компанією ШІ-чіпів - ЗМІ

 • 13130 переглядiв