vidzavtra-likarnia-u-myrnohradi-na-donechchyni-perestane-pryimaty-khvorykh-na-tli-posylenykh-obstriliv-rf

Відзавтра лікарня у Мирнограді на Донеччині перестане приймати хворих на тлі посилених обстрілів рф

 • 19607 переглядiв

Через посилені російські обстріли лікарня у Мирнограді на Донеччині з завтрашнього дня перестає приймати хворих. Пацієнтів перенаправлять до Добропільської та Покровської громад, повідомив голова ОВА Вадим Філашкін.

Через складну ситуацію на фронті та посилені російські обстріли лікарня у Мирнограді Донецької області с завтрашнього дня, 20 серпня, перестає приймати хворих. Пацієнтів перенаправлять до Добропільської та Покровської громад. Про це повідомив голова ОВА Вадим Філашкін, передає УНН

Деталі 

Голова ОВА розповів, що обговорив стан справ у медичній галузі у прифронтових громадах о з міністром охорони здоров'я Віктором Ляшком. Передусім ішлося про Селидове, Мирноград та Новогродівку. 

Зокрема, обговорили гуманітарну ситуацію, релокацію медичних закладів, евакуацію їх працівників та обладнання.

Вже відзавтра мирноградська лікарня перестане приймати хворих, їх перенаправлять до Добропільської та Покровської громад

- розповів Філашкін.

Голова ОВА вказав, що ворог невпинно обстрілює українські міста та села. За його словами, ситуація на фронті дуже складна. 

Філашкін  вкотре наголосив, що всі цивільні мають евакуюватися. 

Доповнення 

російські війська минулої доби, 18 серпня, атакували 12 населених пунктів Донецької області, завдавши 2806 ударів. Пошкоджено 58 цивільних об'єктів, включаючи 36 житлових будинків, найбільше постраждав Мирноград.

Внаслідок російських ударів загинуло троє цивільних, ще 9 отримали поранення.

На Донеччині оголосили примусову евакуацію сімей з дітьми з Покровської громади19.08.24, 13:14

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі