vid-pochatku-tyzhnia-rosiia-zastosuvala-proty-ukrainy-bilsh-nizh-700-kabiv-zelenskyi

Від початку тижня росія застосувала проти України більш ніж 700 КАБів - Зеленський

 • 38009 переглядiв

З початку цього тижня росія застосувала проти України понад 700 керованих авіабомб, понад 170 ударних безпілотників і майже 80 ракет.

росія від початку тижня застосувала проти України більш ніж 700 керованих авіаційних бомб, понад 170 ударних безпілотників різних типів та майже 80 ракет. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Лише від початку цього тижня росія застосувала проти України більш ніж 700 керованих авіаційних бомб, понад 170 ударних безпілотників різних типів та майже 80 ракет. Масштабу цього зла має відповідати й масштаб рішень на захист життя. Кожен партнер може вплинути на ситуацію, може зміцнити захист від терору. І Україна вдячна всім нашим друзям, хто саме так робить. Разом здолаємо зло,

- написав Зеленський.

Нагадаємо

8 липня 2024 року російські терористи вразили ракетою дитячу лікарню "Охматдит", що призвело до значних руйнувань будівель медзакладу та людських жертв.

Постраждали пʼять корпусів медзакладу, в тому числі один найновіший; одна будівля – корпус токсикології з відділенням хронічних та гострих інтоксикацій – обвалилася повністю.

Внаслідок російського обстрілу в Охматдиті загинули 2 людей, понад 50 - зазнали поранень.

Популярні

Новини по темі