vid-pochatku-roku-ttsk-sklalo-12-tysiach-shtrafiv-za-porushennia-viiskovoho-obliku-opendatabot

Від початку року ТЦК склало 12 тисяч штрафів за порушення військового обліку – Опендатабот

 • 22023 переглядiв

З початку року майже 12 тисяч штрафів за порушення військового обліку було передано з територіальних призовних дільниць до виконавчої служби, що перевищує минулорічний показник.

З початку року до виконавчої служби передано майже 12 тисяч штрафів за порушення військового обліку від ТЦК. Протягом першого півріччя поточного року кількість штрафів, надісланих до виконавчої служби від ТЦК, перевищила торішній показник за весь рік. Про це свідчать дані Опендатабот, пише УНН.

З початку року від Територіальних центрів комплектування (ТЦК) до виконавчої служби передано майже 12 тисяч штрафів за порушення військового обліку. Протягом першого півріччя поточного року кількість штрафів від ТЦК, що надійшли до виконавчої служби, перевищила загальну кількість штрафів за весь минулий рік.

Можливість перевірити штрафи за порушення військового обліку, щодо яких відкрито виконавче провадження, тепер доступна в Опендатаботі.

Від початку року ТЦК передали на примусове стягнення 11 798 штрафів за порушення правил військового обліку, що вже перевищує загальну кількість штрафів, стягнутих за весь минулий рік, яка складала 10 337. З них 4236 штрафів вже закрито, а 7562 ще стягуються з боржників.

Варто розуміти, що йдеться не про всі штрафи, винесені ТЦК за порушення правил військового обліку, а лише ті, які було передано на примусове стягнення до виконавчої служби. Відповідно, порушників було внесено до Єдиного реєстру боржників. Через відкриття подібного виконавчого провадження може бути накладено арешт на кошти та майно боржника, за допомогою яких надалі погасять борг

 - наголошують аналітики.

Нагадаємо

Вранці 21 червня у Луцьку на співробітників ТЦК та СП напали з газовим балончиком. Особи нападників вже встановлені.

Ірина Колеснік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Норвегія передасть Україні 6 винищувачів F-16

     • 23896 переглядiв